CAMERA INTRAORALA

In aceste vremuri invadate de multimedia, folosirea tehnologiei moderne impreuna cu experienta in comunicarea cu pacientul ne ajuta sa explicam, sa aratam si sa justificam diversele tratamente de care aveti nevoie.

 

O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte! Camera intraorala va ofera oportunitatea sa vedeti ceea ce alta data doar medicul dentist vedea, astfel veti intelege necesitatea tratamentului in anumite cazuri, veti putea analiza dvs. corectitudinea igienei orale, iar impreuna vom forma o echipa.

 

Veti fi mult mai informat decat atunci cand camera intraorala nu exista si astfel o sa va puteti inplica mai mult in sanatatea dvs. orala. Nu o sa mai fiti doar “supusi” tratamentului, ci o sa fiti direct implicat, o sa intelegeti ceea ce facem si de ce facem.

 

Camera intraorala poate deveni o joaca pentru a-l apropia pe “cel mic” de medicul pedodont. Impreuna pot numara dintisorii, copilul poata sa vada si el cum arata un molar, o cariuta sau cat de bine s-a spalat pe dinti.

 

Camera intralorala vine si in sprijinul nostru, ne ajuta sa stabilim un diagnostic, sa verificam precizia adaptarii lucrarilor protetice sau a obturatiilor coronare (plombe). Cu ajutorul camerei intraorale putem urmarii si indepartarea completa a depozitelor de tartru din cele mai “ascunse” locuri in timpul igienizarii dentare.

 

PROGRAMEAZA-TE ACUM

 

Contacteaza-ne

 

+40 741 221 448

office@dentalex2000.ro

str. Pravat nr. 8, bl. P5, sc.6 , ap 103-104

061563, sector 6, Bucuresti

www.dentalex2000.ro

 

Copyright @ 2021 Dentalex 2000.

Toate drepturile sunt rezervate.

Politica protejare date cu caracter personal.
Politica utilizare Cookie.