ENDODONTIE PENTRU MEDICI

Dotarile tehnologice de ultima generatie combinate cu pasiunea si etica lucrului bine facut combinate cu un protocol de lucru organizat, dar totusi optimizat pentru fiecare pacient conduc la cresterea sanselor de succes pentru fiecare dinte in parte. Echipa noastra incearca sa ofere colegilor posibilitatea unei colaborari in vederea realizarii unor tratamente endodontice la cele mai inalte standarde. In clinica noastra de tratamentele endodontice realizate sub microscop se ocupa Dr. Alex Popescu, avand o practica limitata la endodontie.

 

In ultimul timp am investit serios in departamentul de endodontie
din cadrul clinicii. Din dotarile noastre fac parte:

 

 

  • Microscop Dentar Leica - dotat cu camera foto-video pentru documentare
  • Apex Locator: Propex II (Dentsply)
  • Sisteme de obturare tridimensionala la cald: Elements Obturation Unit si System B
    Cordless (Sybron Endo)
  • Radiologie dentara digitala
  • Instrumentar rotativ Ni-Ti: Protaper Next (Dentsply), RaCe (FKG - Swiss Endo),
    Twisted Files (Sybron Endo)

 

 

In ceea ce priveste siguranta, echipa noastra respecta toate normele de dezinfectie si sterilizare a instrumentarului cat si a echipamentelor si nu utilizam materiale nerecomandate de catre ESE (European Society for Endodontology) cat si de AAE (American Association of Endodontists).

 

 

 

“Daca doresti sa ne consultam in legatura cu un caz sau daca deja ai luat decizia de a imi trimite un pacient in vederea unui tratament endodontic, te rog sa ma contactezi telefonic sau cu ajutorul formularului de contact. Unde este posibil, sa-mi trimiti radiografii si informatii despre caz pentru a ma ajuta in stabilirea planului de tratament initial dar si pentru organizarea sedintelor de lucru. In cazul in care este vorba despre un pacient cu urgenta te rog sa ma anunti cat mai devreme pentru a putea fi programat cat de repede posibil. Stiu ca in cabinetul nostru se fac tratamente din toate ariile medicinei dentare, de aceea vreau sa te asigur ca nici un pacient care imi este recomandat pentru tratament endodontic nu va ramane sub nici o forma in cadrul clinicii pentru alta manopera. Tin foarte mult la etica, respect si corectitudine."

Cu respect, Dr. Alex Popescu

CAZURI CLINICE

Contacteaza-ne

 

+40 741 221 448

office@dentalex2000.ro

str. Pravat nr. 8, bl. P5, sc.6 , ap 103-104

061563, sector 6, Bucuresti

www.dentalex2000.ro

 

Copyright @ 2021 Dentalex 2000.

Toate drepturile sunt rezervate.

Politica protejare date cu caracter personal.
Politica utilizare Cookie.