MICROSCOP DENTAR LEICA

Cu ajutorul microscopului dentar, procedurile stomatologice sunt realizate cu o acuratete mult mai mare folosind diversele trepte de magnificatie ale acestuia. Magnificatia variaza intre 4x si 25x, astfel anumite detalii care nu pot fi percepute cu ochiul liber pot fi vazute. Rata de succes creste cu ajutorul microscopului dentar deoarece “putem trata doar ceea ce vedem”.

 

Un alt avantaj al microscopului este camera foto-video integrata care ne ajuta sa documentam fiecare tratament in parte avand posibilitatea de a va arata toate etapele anterior realizate si de a

va explica pas cu pas fiecare procedura.

 

Una din principalele ramuri ale medicinei dentare in care este folosit microscopul dentar este endodontia. In endodontia moderna microscopul a devenit un standard de lucru. Cu ajutorul lui se pot depista canale suplimentare sau observa linii de fisura sau fractura care cu ochiul liber ar fi imposibil de vazut. Microscopul este impetuos necesar pentru a reusi sa tratam perforatii de la nivelul podelei camerei pulpare sau a canalelor radiculare incercand sa dam o noua sansa acelui dinte.

 

Microscopia dentara a luat amploare in ultimul timp si in stomatologia restaurativa. Astfel adaptarea pe dinte a fatetelor, coroanelor, inlay-urilor si obturatiilor coronare (plombe) poate fi verificata. Totodata precizia si calitatea amprentei necesare realizarii lucrarilor protetice este analizata. Trecand de la “Macro” la “Micro” s-a deschis o noua lume a medicinei dentare, o lume a preciziei si a manoperelor de mare finete, o lume a oamenilor pasionati !

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Contacteaza-ne

 

+40 741 221 448

office@dentalex2000.ro

str. Pravat nr. 8, bl. P5, sc.6 , ap 103-104

061563, sector 6, Bucuresti

www.dentalex2000.ro

 

Copyright @ 2021 Dentalex 2000.

Toate drepturile sunt rezervate.

Politica protejare date cu caracter personal.
Politica utilizare Cookie.